Милиардерът пристига у нас през пролетта  С турлашка баница и

...
Милиардерът пристига у нас през пролетта  С турлашка баница и
Коментари Харесай

Баба Димка плете чорапи на Мъск

Милиардерът идва у нас през пролетта 
С турлашка баница и кисело мляко ще го нагостим, споделя библиотекарката 

Илон Мъск ще се снабди с ръчно плетени вълнени чорапи!

Подаръкът е особено умислен от 70-годишната Димка Цветичева от видинското село Стакевци, откакто стана ясно, че най-богатият мъж на планетата може да посети България, и по-точно - Белоградчишките скали, селото, както и региона към него, написа " България през днешния ден ". 

Вълнуващата вест удостовери министърът на туризма Илин Димитров, който показа в обществените мрежи фотография на имейл, изпратен от чиновник на Мъск. В него се насочва питане за резервация в най-известния ресторант в Стакевци за 23 април 2023 година и гласи следното:

" Казвам се * и се свързвам с Вас от името на господин Илон Мъск и офиса на " Спейс Екс ", тъй като планираме пътешестване до България през април 2023 година Затова бихме желали да посетим ресторанта в село Стакевци и региона към него. Моля да ме информирате дали можем да работим дружно, както и да ми дадете повече информация. Нямам самообладание да получа отговор от Вас скоро ".

Междувременно се оказва, че в обсадата с предложения към Илон Мъск да посети България, откакто милиардерът се възхити от фотография на Белоградчишките скали, се е присъединил и вицепремиерът и министър по ръководство на евросредствата Атанас Пеканов. И той като като туристическия министър е изпратил покана до милиардера да посети красивата ни страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР